lunes, 16 de abril de 2012

Altres canals de recerca de feina

Hi ha un gran nombre de canals de recerca de feina, a continuació us presentem alguns dels canals més importants per a les persones que treballen en l'àmbit de l'educació, són les borses de treball i el networking. Hem de posar en marxa totes les possibilitats que tenim!
  • Administració:
Borsa de treball de la generalitat: 
Entres a la ruta següent: www.gencat.cat/ensenyament > borsa de treball d’administració i serveis > blocs i categories professionals. Us podeu inscriure en diverses categories com per exemple Educador/a de llar d’infants o Tècnic Especialista en Educació Infantil.

Borsa de treball IMEB: 
L’IMEB és l’empresa que s’encarrega de la gestió de les escoles bressol municipals, actualment s’accedeix a la seva borsa de treball a través de la web del Consorci d’Educació: http://www.edubcn.cat. Un cop dins, heu de clicar a la pestanya horitzontal de Professorat i pas; i tot seguit Borses de treball a les pestanyes verticals. Llavors trobareu al Personal d’administració i serveis Tècnic/a Auxiliar d'activitats socials (amb funcions de Tècnic/a especialista en educació infantil)


  • Fora de l’administració:
Borsa de treball de l’institut
Cal que entreu al Campus de la pàgina web de l’institut (www.salvadorsegui.net)  i en aquest heu de prémer Centre i després Borsa de treball especificant la vostra branca professional ( Serveis a la comunitat )

Xarxa de contactes (Networking): 
En un moment tant complicat com el que vivim, no hem d’oblidar la importància dels canals alternatius com poden ser, les empreses en les que hem treballat o fet pràctiques, així com els contactes que podem tenir al nostre context social, tant familiars com coneguts i amics. Activa la teva xarxa! A la direcció següent podeu trobar una valuosa informació sobre què és el networking i com es pot desenvolupar. http://w27.bcn.cat/porta22/images/cat/18_Networking_CAT_tcm9-3811.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario